Sådan rådgiver vi dig

Vi er advokater med speciale i familie- og arveret. Vi arbejder derfor stort set alene med sager inden for dette område, hvorfor vi har en solid erfaring med alle familieretlige problemer. Gennem et intensivt kendskab til lovene og hvordan lovene anvendes i praksis, hjælper vi jer med at udarbejde en ægtepagt der er skræddersyet til jeres omstændigheder og som er fremtidssikret.

 

Under hele forløbet er i til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail

Få et klæd-på-møde og få overblik over din sag

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Bliv klædt på og få et godt overblik over din sag til en fast lav pris på 3.300 kr. inkl. moms. Mødet tager op til 1,5 time og kan enten afvikles elektronisk eller ved fysisk møde på vores kontor i København.

ÆGTEPAGT

Inden I indgår ægteskab, er det vigtigt at tænke over, hvad der skal ske, hvis I senere skal skilles.

 

Når I laver en ægtepagt, kan I enten vælge at få fuldstændigt særeje eller delvist særeje. 

 

Gifter I jer uden at lave en ægtepagt, har I det, man kalder delingsformue eller formuefællesskab.

 

I en ægtepagt kan I specificere hvilke bestemte aktiver eller bestemte beløb, der skal deles eller ikke deles, og om det skal gælde både ved skilsmisse og dødsfald. I kan også oprette ægtepagt om bestemte aktiver, I måtte erhverve i fremtiden f.eks. arv, og I kan aftale, hvordan gældsforpligtelser skal behandles i tilfælde af separation eller skilsmisse. På den måde kan I indrette økonomien, præcis som I selv ønsker det og som er tilpasset jeres behov. 

 

Reglerne om arv og de forskellige særejeformer er indviklet derfor står vores advokater klar til at vejlede jer i processen og finde den helt rigtige løsning for jer. 

 

Fast pris på kr. 6.000 inkl. moms.