Få et klæd-på-møde og få overblik over din sag

Bliv klædt på og få et godt overblik over din sag til en fast lav pris på 3.300 kr. inkl. moms. Mødet tager op til 1,5 time og kan enten afvikles elektronisk eller ved fysisk møde på vores kontor i København.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Kan du ikke vente? så ring til os på 26 12 28 16.

Hvorfor er det vigtigt at være klædt godt på?

Forældremyndighed, bopæl & samvær

Kan du blive enige om forældremyndighed, bopæl & samvær med den anden forælder, kan I selv indgå en aftale. Et klæd-på-møde vil omfatte rådgivning om, hvilke faldgrupper der er ved indgåelse af aftaler. Kan I ikke blive enige er det muligt at starte en sag i familieretshuset. På mødet vil jeg gennemgå hvorledes en sag foregår i familieretshuset samt hvilken forventning du kan have til en afgørelse om forældremyndighed, bopæl og samvær.

Bodeling & formueopgørelse

Hvis du skal skilles/separeres vil langt de fleste have, at formuen gøres op, samt at der indgås aftaler om hvordan aktiver herunder jeres indbo skal fordeles. Ved et klæd-på-møde forklarer jeg reglerne for en bodeling og formueopgørelse samt giver dig et overblik over, hvad de betyder for dig.

Pension

Udgangspunktet er, at hver part udtager sædvanlige rimelige pensioner efter en skilsmisse/separation, undtagelsen er, hvis den ene parts pension er meget lille og den anden part har en meget stor pension samt at det har været et langvarigt ægteskab eller hvis en af parterne har mistet mindst to års pensionsopsparing i forbindelse med at tage sig af familien. Ved et klæd-på-møde vil jeg gennemgå reglerne og se om det har en betydning for dig i din sag.

Anbefalinger fra tidligere klienter:

klæd-på-møde

Lidt om os

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, hvilket jeg arbejdede som fra 1988 og frem til 2004. Undervejs begyndte jeg at læse jura sideløbende med arbejdet som lærer, indtil jeg dimitterede som jurist.

 

Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med familieret med speciale i børnesager.

 

Rådgivningen inden for familieret dækker over følgende sagsområder:

 

  • Formueaftaler i ægteskabet herunder aftaler i forbindelse med generationsskifte
  • Separation og skilsmisse
  • Bodeling og formueopgørelse
  • Forældremyndighed og bopæl, samvær testamenter.
  • Arv og behandling af dødsboer

Jeg giver kvalificeret og professionel juridisk rådgivning med fokus på at finde en tilfredsstillende og mindelig løsning på problemerne gennem dialog mellem parterne. I tilfælde af problemstillinger ikke ender med forlig fører jeg sagen i retten, for at få den bedst mulige løsning ved domstolene.

 

Privat er jeg gift og mor til seks børn.